به گزارشنبض بازار
گروه اقتصادی اخبار
، مدیرعامل شرکت شبکه بادران در ده سال گذشته مسئولیت اولین شبکه تولید و توزیع کالاهای با کیفیت ایرانی رانیز عهده دار بوده است.
سیده شهره موسوی که علاوه بر مدیریت چهار کارخانه در حوزه های تولید لوازم آرایشی ،بهداشتی ،سلولزی و مواد غذایی ،مدیریت عالی بیست شعبه زنجیره ای فروشگاه جاست بی(توزیع سریع کالا) و نظارت بر شبکه گسترده توزیع کالا با ششصد هزار توزیع کننده را در سراسر کشور دارد هدف از شرکت در انتخابات اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای را داشتن سوابق ممتد و طولانی طی سال های گذشته عنوان کرد و گفت:تلاش اینجانب بر تاثیرگذاری رای و نظر تمامی اعضا بر روند فعالیت های اتحادیه در تمامی مراحل است و من با این اعتقاد که مصالح و منافع گروه بر منافع فردی ترجیح دارد وارد این عرصه خطیر شده ام.
کاندیدای هیات مدیره این دوره اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای به تنوع فعالیت اینگونه فروشگاه ها اشاره کرد و افزود:توجه به تمامی صنف های فروشگاه ها ی زنجیره ای و اهداف آنها یک اصل مهم و ضروری است چرا که فروشگاه های زنجیره ای تنها معطوف به فروشگاه های عرضه مواد غذایی نیست.
مهندس سیده شهره موسوی پیگیری مطالبات اعضای اتحادیه را در سطوح مختلف کشور از دیگر اهداف خود برای حضور در انتخابات این دوره ذکر و گفت:وظیفه ما دفاع از منافع مشترک تمامی اعضا در مراجع دولتی به صورت قانونی است تا اصناف بتوانند با قوانین ثابت ، پایدار وقدرتمند به فعالیت و کار حرفه ای بپردازند ووظیفه ما دفاع مشروع و قانونی از منافع تمامی اعضا بعنوان نمایندگان آنان است.
مدیرعامل شرکت شبکه بادران از اتحادیه بعنوان خانه تمامی اعضا یاد کرد و بر ضرورت تدوین قوانین جدید با بهره گیری از نظرات مشاوران و کارشناسان خبره در این حوزه تاکید وتشکیل کمیسیون های تخصصی و دخالت دادن اعضا در تصمیمات خرد و کلان اتحادیه را ،از دیگر اهداف انتخاباتی خود اعلام کرد و گفت:هیات مدیره نه در شعار بلکه بعنوان یک اصل اساسی بایستی خودشان را خدمتگزار اعضای اتحادیه تلقی کنند و تمامی اعضا در طول فعالیت باید به این حس و باور قلبی برسند که هیات مدیره با تمامی وجود حامی و پشتیبان آنان است.
کاندیدای عضویت در هیات مدیره اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای به ضرورت توجه جدی تر به گسترش فعالیت های فروشگاه های زنجیره ای اشاره کرد و افزود:بر اساس آمارهای رسمی ارائه شده در حال حاضر تنها ۱۰ درصد سهم بازار به فروشگاه های زنجیره ای اختصاص دارد در حالی که مطابق برنامه ششم بایستی این سهم به ۲۰ درصد می رسید بد نیست که بدانیم سهم فروشگاه های زنجیره ای در کشورهای پیشرفته بیش از ۶۵ درصد است.
مهندس سیده شهره موسوی به بیان فرصت ها و مزایای فروشگاه های زنجیره پرداخت و اظهار داشت:شفاف سازی و روشن بودن قیمت ها،عودت و امکان پیگیری کالاهای خریداری شده ،برگزاری جشنواره های مختلف و ایجاد فضای رقابتی،امکان دسترسی مشتریان به کالاهای متنوع و مورد نیاز ،برنامه ریزی و صرفه جویی در زمان ،کسب اطلاعات ضروری در مورد کالاها ،ایجاد اعتماد و اطمینان در خرید از نظر سلامت کالا،افزایش دانش مشتریان در هنگام خرید ازجمله مزایا و سودمندی هایی است که فروشگاه های زنجیره ای دارا هستند.
مدیرعامل شرکت شبکه بادران ابراز امیدواری کرد که با حضور در این عرصه به ویژه به عنوان یک کار آفرین بخش خصوصی معرف و الگوی خوب و موثری از حضور در حوزه های مختلف در بخش های کلان اقتصادی و اجتماعی باشد.
مهندس سیده شهره موسوی کلام آخر این گفتگوی صمیمی را ،افتخار دانستن خدمت به اعضای فروشگاه های زنجیره ای برای خود دانست و اعلام داشت: اگر مورد تایید اعضا قرار بگیرد و از طرف آنان بعنوان عضو هیات مدیره انتخاب شود همواره بعنوان حافظ منافع سایر اعضا تلاش و از حق و حقوق قانونی آنان به خوبی دفاع و منافع جمع را بر منافع فردی ترجیح می دهد.
مدیرعامل شرکت شبکه بادران اظهار امیدواری کرد :که با مساعدت و مشارکت تمامی اعضا مسیر رشد و تعالی اتحادیه به خوبی برداشته شود
پاسخ ها